Slider

Dobro došli na stranice Vile Caske!

 Vila Caska atraktivna je zgrada sa 12 apartmana ukupnog kapaciteta 58 osoba udaljena od plaže Caske 300 m i plaže Zrće 800 m, tj. 15 min hodom. U sklopu objekta se nalazi vanjski bazen uz uređenu i namještenu terasu za zabavu svih uzrasta, prostrani restoran sa velikom ponudom domaćih jela, pizza, jela sa roštilja i specijaliteta iz krušne peći. Vila Caska osigurava adekvatni parkirni prostor za svakog gosta.

 

O objektu!

Sve smještajne jedinice su opremljene vlastitom kupaonicom, kuhinjom, terasom, klima uređajem i dostupnim internetom. Udobno namješteni i suvremeno uređeni apartmani s televizorom, antibakterijskim madracima i jastucima, krevetninom i ručnicima odlikuju se prostranošću te pogledom na plažu i krajolik s terasa svih dvanaest apartmana.

 

Saznajte više o našem restoranu!

  Zajamčena hrvatska domaća kuhinja nudi mnogobrojne specijalitete iz krušne peći ili na ražnju. Osim specijaliteta nudimo doručak ili zasebne obroke po narudžbi. Za one koji ne vole čekati, možemo dogovoriti polupansion. Za više informacija pogledajte „RESTORAN“.

 

Prijevoz putnika

Možemo Vam ponuditi sigurni i zajamčeni prijevoz iz/do zračne luke. Dok vi uživate u zasluženom odmoru,mi ćemo se pobrinuti za sve probleme oko putovanja.

 

Ranč, vožnje brodom i izleti…

  Osim sadržaja za neumorne partijanere, nudimo opuštajuce obiteljske aktivnosti za odmor kao što su obilasci nacionalnih parkova Hrvatske i kulturnih spomenika, vožnja brodom uvalama i grebenima otoka Paga, a nedaleko od objekta posjedujemo ranč s domaćim životinjima. VIŠE o tome

 

Kontakti

 

Adresa:

Kontakt osobe:

Korisni linkovi:

Caska 5a

Natalija Branović

Novalja

53291 Novalja

Ivana Branović

Otok Pag

E-mail:

 Broj telefona: Noa beach club
info@vilacaska.com

+385 99 250 9219

Aquarius club
POŠALJI UPIT  +385 98 990 4045 Papaya club
    Kalyipso club